Selectiebureau voor technisch talent

Yellow Selectie is een selectiebureau gespecialiseerd in vast werk voor werknemers met een technisch profiel (bouw, metaal, HVAC, industrie,...). Door onze strakke focus op technische beroepen, hebben we een jarenlange expertise opgebouwd in deze branche. We komen dan ook dagelijks in contact met technisch geschoolde mensen.

Via diepgaande screening en wetenschappelijk onderbouwde testing, zoeken we de beste match tussen bedrijf en kandidaat. Onze projectleiders en recruiters worden bovendien continu opgeleid in technische materies (hydraulica, montagetechnieken, schemalezen, elektriciteit, ...). Praktische kennis die we toepassen om de perfecte werknemer te vinden voor uw vacature. En de perfecte job voor de juiste kandidaat.

Onze visie en waarden

Yellow Selectie is vandaag vertegenwoordigd door 5 kantoren verspreid over heel Vlaanderen. Met een sterke lokale verankering en een scherpe focus op de technische arbeidsmarkt. Elk van onze kantoren is uitsluitend bezig met werving en selectie van technische profielen!

Onze visie

Onze specialisatie is onze sterkte. Door onze uitgebreide ervaring met technische beroepen, wil Yellow Selectie 'top of mind' zijn voor bedrijven op zoek naar sterk technisch personeel. En dé referentie voor kandidaten met een technisch profiel op zoek naar vast werk.

Het succes van Yellow Selectie steunt op enkele belangrijke kern- en aspiratiewaarden:

Openheid

Uw "Yellow" ervaring als klant of kandidaat moet voor ons evenredig zijn met de verwachtingen die u vooraf had, of idealiter deze verwachtingen overtreffen.

Aan de basis hiervan ligt onze open bedrijfscultuur, zowel op het vlak van de dagelijkse werking van onze recruiters en projectleiders, als naar onze klanten toe. Openheid over wensen, verwachtingen, budgetten of zelfs puntjes van kritiek wenden wij graag aan om samen tot een positief resultaat te komen. Met een hoge klanttevredenheid tot gevolg.

Ondernemerschap en ownership

Bij Yellow Selectie worden ondernemerschap en zorgvuldigheid voortdurend gestimuleerd.

Medewerkers van Yellow Selectie zijn dat tikkeltje eigenwijs, met ruimte tot ownership: zelf durven beslissen om te doen wat ze juist achten, zonder verantwoordelijkheden door te schuiven.

Loyaliteit

Omdat we dagelijks bezig zijn met kandidaten naar de juiste jobs te begeleiden, dragen wij loyaliteit hoog in het vaandel. Zowel in de acties die we ondernemen, als t.o.v. de werknemer en opdrachtgever.

Wat kunnen wij voor u doen?

Yellow mijlpalen:

2008 Start éénmanszaak in regio Roeselare

Selectiekantoor voor technische profielen met omzet van 100k.

2010 Yellow Selectie wordt bvba

Nieuw (hoofd)kantoor in Roeselare.

2011 Start franchise met nieuw kantoor in Gent

Focus op Oost-Vlaanderen.

2012 Nieuw kantoor in Brussel

Focus op Brussel en Vlaams-Brabant. Totaalomzet van 600k.

2013 Nieuw kantoor in Lier

Focus op provincie Antwerpen.

Begin 2015 Idee rond franchising wordt bijgesteld

Verankering met en participatie uit hoofdkantoor.

Eind 2015 Nieuw kantoor in Leuven

Focus op Vlaams-Brabant. Totaalomzet van 1.7 mio.

Begin 2016 Nieuwe kantoren in Hasselt en Ieper

Uitbreiding naar Limburg en de Westhoek.