Technisch tekenaar steigerconstructies

Kontich

Bedrijf:

Layher Benelux in Kontich en Raamsdonksveer is onderdeel van het Duitse Layher International Gmbh, wereldwijd marktleider op het gebied van steigersystemen. Door middel van kwalitatieve producten, een ijzersterke service en innovatieve veelzijdigheid is Layher sinds 1946 uitgegroeid tot een begrip op de markt en worden hun steigerconstructies gebruikt in de bouw (gevelstellingen, overkappingen, ondersteuningen, ...), de industrie, offshore en in de eventsector (main stages op festivals, podia, tribunes, ...).

Om aan de aanhoudende groei tegemoet te komen zoekt Layher in Kontich een technisch tekenaar om de engineering afdeling te versterken.


Functieprofiel:

Als technisch tekenaar bij Layher zal je deel uitmaken van de afdeling Engineering. Je staat in voor het ontwerpen van tijdelijke (hulp)constructies op het gebied van steigers, ondersteuningen, festivalpodia, tribunes, bruggen, daken enzovoorts. Hiervoor gebruik je tekenprogramma’s AutoCAD en/of Revit.
Je werkt vanuit ons kantoor te Kontich nauw samen met de projectcoördinator en de klant om te komen tot een goede oplossing op maat van de klant. Gezien een constructie op tientallen manieren kan samengesteld worden is het aan jou om te zorgen voor een kwalitatief ontwerp, rekening houdend met de mogelijkheden, de veiligheid en de voorhanden zijnde onderdelen.


Verwacht:

  • Je hebt een bouwkundige achtergrond, via diploma en/of werkervaring.
  • Een eerste ervaring als bouwkundig tekenaar is aangewezen.
  • Je hebt tevens een sterke kennis van AutoCAD, kennis van Revit is een pre.
  • Je spreek goed Nederlands en Frans. Kennis van Engels is een pluspunt.
  • Je bent een creatieve persoon die zelfstandig kan werken.
  • Je bent leergierig en nieuwsgierig.
  • Je bent kwaliteitsgericht en hebt aandacht voor details.
  • Een goed ruimtelijk inzicht is belangrijk.

Aanbod:

Layher biedt je een onmiddellijk vast contract bij de wereldwijde marktleider en laat je deel uitmaken van een gedreven team waarin er veel ruimte en aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt de kans om mee te werken aan uitdagende projecten en de verdere groei van het bedrijf. Je mag rekenen op een goed salaris, aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, ecocheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, 32 dagen verlof, ...

Lijkt deze functie jou op het lijf geschreven? Ben je een echte puzzelaar die graag creatieve ontwerpen maakt? Stuur dan snel jouw kandidatuur naar antwerpen@yellowselectie.be of neem contact op via 03 488 64 92.

Solliciteer nu
Delen:   Facebook LinkedIn Twitter Google

Ik wil meer weten over deze job!