Technisch tekenaar Inventor (m/v)

Oudenaarde

Bedrijf:

Deze jonge en groeiende KMO spitst zich toe op de ontwikkeling en productie van (hoog)technologische toepassingen binnen de metaalverwerkende industrie. Zij werken voornamelijk voor steden en gemeenten in België, Nederland en Frankrijk. Op dit momenten werken er een 15-tal personen.


Functieprofiel:

Samen met je collega tekenaars en de projectleider sta je in voor het ontwerp van de projecten op maat van de klant. Bij opstart word je ingeschakeld in het maken van productietekeningen en het opstellen van materiaallijsten. Na verloop van tijd ben je verantwoordelijk voor een volledig 3D-ontwerp. Je denkt mee over technische uitdagingen en je reikt oplossingen aan.


Verwacht:

Je genoot een hogere technische opleiding en kan deze eventueel aanvullen met een eerste ervaring. Je sterkste troef is jouw ruimtelijk inzicht. Je wordt geprikkeld door technische uitdagingen en bent sterk in innoverend denken. Je bezit een breed technisch inzicht. Je kan werken met Inventor. Je bent een echte teamplayer. Je staat voor open communicatie en uitvoerig overleg.


Aanbod:

Je komt terecht in een dynamische KMO in volle ontwikkeling die altijd kwaliteitsvol maatwerk levert. Je oefent een zelfstandige functie uit met sterke nadruk op communicatie, teamwerk en flexibiliteit. Je kan rekenen op stevige ondersteuning bij opstart en je geniet een aantrekkelijk salaris. 

  • Locatie: Oudenaarde
  • Sector: METAL
  • Contactpersoon: Lise Devos
  • Telefoon: 09-233.69.63
Solliciteer nu
Delen:   Facebook LinkedIn Twitter Google

Ik wil meer weten over deze job!