Technisch administratief bediende/Tekenaar (m/v)

Gent

Bedrijf:

Voor een metaalbedrijf regio Gent (kmo) zijn wij op zoek naar een Technisch Administratief Bediende/Tekenaar. Het bedrijf is actief in het op maat en vraag maken van constructies in Aluminium en Inox. Het betreft een gezonde kmo met een variërend cliënteel voornamelijk in de chemische- en voedingssector.


Functieprofiel:

Bij het krijgen van een nieuwe opdracht ontwerp je de constructie in een 3D tekenprogramma. Je houdt rekening met de technische mogelijkheden van het machinepark bij het ontwerpen, dat je zal leren kennen tijdens je opstartfase.

Je maakt offertes op voor de courante en minder complexe constructies, ook hiervoor zal je kunnen gebruik maken van je opgedane kennis van het machinepark.

Je maakt werkbonnen op voor de nieuwe opdrachten en inventariseert de materialen die hiervoor nodig zijn en je zorgt ervoor dat alle grond- en hulpstoffen tijdig aanwezig zijn. Je volgt eveneens de verbruikersgoederen op en zorgt op die manier voor continuïteit binnen de werking van het atelier. Het opstellen van productiefiches behoort eveneens tot het takenpakket, zodat er een historiek ontstaat binnen terugkerende of soortgelijke opdrachten. Dit bevordert ook de opvolging van de facturatie die je zorgvuldig controleert. Als de opdrachten afgewerkt zijn verwittig je de klanten.

Je bent verantwoordelijk voor het magazijn, met nadruk op het bewaken van de interne orde en efficiëntie. Je organiseert intern het magazijn zodat iedereen er zijn weg in kan vinden en elk materiaal vlot terug te vinden is (er kan gebruik gemaakt worden van een heftruck).

Je hebt een zeer gericht oog op de veiligheid en de kwaliteitsnormen binnen de onderneming. Zo stel je onveilige situaties vast, los je die op en rapporteert die vervolgens in veiligheidsmeetings waar je verslagen van opmaakt. Ook stel je alles in het werk in het kader voor de VCA, ISO en QMS normen en onderhoudt deze.


Verwacht:

  • Je bent in het bezit van een bachelordiploma in een administratieve of technische richting of gelijkwaardig door ervaring.
  • Je bent gebeten door efficiënt werken en een administratieve duizendpoot met goede feeling met administratieve software.
  • Je bent klantvriendelijk, punctueel, nauwkeurig en kan zelfstandig werken in een kmo omgeving.
  • Je kan vlot overweg met 3D tekensoftware en bent bereid om hier meermaals per week mee te werken.
  • Je bent technisch aangelegd met oog voor details.

Aanbod:

Je komt terecht in een dynamische en mensgerichte kmo waar je actief kan meewerken en denken aan het realiseren van de groei van de onderneming. Jouw grootste voldoening haal je dan ook mede in het behalen van goede resultaten van het bedrijf.

  • Er is een aantrekkelijke verloning voorzien inclusief bedrijfswagen en tankkaart en jaarlijks 12 recupdagen (ADV) bovenop de wettelijke vakantiedagen. 
  • Ook maaltijdcheques zijn inbegrepen in je verloningspakket.
  • Je krijgt de nodige ruimte voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling waarbij er op lange termijn wordt gedacht.

 

Trefwoorden: Technisch tekenaar - Technisch administratief bediende - Bachelor Elektromechanica - Administratief bediende - Magazijnbediende - Gent

Solliciteer nu
Delen:   Facebook LinkedIn Twitter Google

Ik wil meer weten over deze job!