Technieker vloerbehandelingsmachines

Wilrijk

Bedrijf:

Decovan Machines, gelegen te Wilrijk, is reeds jaren importeur en verdeler van hoogkwalitatieve machines voor vloerbewerking en stofafzuiging, gericht op een professionele markt. Doorheen de laatste jaren hebben zij zich weten te ontpoppen tot een gevestigde waarde in hun sector, staande voor kwaliteit en een sterke service. Hun gamma bevat onder andere vloerschuurmachines, industriële stofzuigers, vloerstrippers, freesmachines, pneumatisch gereedschap, kogelstraalmachines, diamantgereedschappen, etc.

Wegens aanhoudende en constante groei zijn zij op zoek naar een nieuwe technieker in hun atelier.


Functieprofiel:

Als technieker bij Decovan Machines werk je in het atelier en sta je in voor herstellingen en onderhoud van de machines. Gezien het uitgebreide gamma dat onze klant verdeelt, heb je hiermee een zeer gevarieerde job. Wanneer een machine in storing is, stel je de diagnose en doe je de herstelling op een kwalitatieve manier. Je staat de klanten te woord die machines komen brengen of afhalen en hebt hierbij steeds aandacht voor de wensen van de klant. Je werkt van maandag tot vrijdag in daguren en je krijgt veel vrijheid in je job.


Verwacht:

Om in aanmerking te komen voor deze functie beschik je bij voorkeur over een A2 diploma in een technische richting zoals elektriciteit, mechanica of elektromechanica. Indien je ervaring hebt dan is een diploma uiteraard geen noodzaak. Je hebt een passie voor techniek, een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en je bent probleemoplossend ingesteld waardoor je je eigen werk kan organiseren en dit ook plichtsmatig uitvoert zonder supervisie. Kwalitatief en nauwkeurig werken is voor jou een tweede natuur. Ook klantvriendelijk en goed kunnen samenwerken met anderen zijn vaardigheden die jou goed van pas zullen komen. Je spreekt uiteraard vlot Nederlands en kan je behelpen in het Frans en Engels.


Aanbod:

Decovan Machines biedt je een onmiddellijk vast contract binnen een groeiende KMO met een familiaal karakter. Je krijgt een uitdagende functie voorgeschoteld met een ruime zelfstandigheid en kans voor eigen inbreng. Je wordt vergoed met een goed salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring, aangevuld met extralegale voordelen.

Heb je interesse in deze vacature? Wil je graag deel uitmaken van het Decovan-team? Reageer dan snel via antwerpen@yellowselectie.be of via 03 488 64 92

Solliciteer nu
Delen:   Facebook LinkedIn Twitter Google

Ik wil meer weten over deze job!