Technieker Bouw- en Grondverzetmachines (m/v)

Waregem

Bedrijf:

Onze klant, Machinery Resale, koopt en verkoopt tweedehandse bouwmachines aan bedrijven en handelaars, zowel lokaal, nationaal als internationaal: dieselcompressoren, industriële compressoren, generatoren, wielladers, graafmachines en nog veel meer.


Functieprofiel:

Als technieker ben je verantwoordelijk voor onderhoud en herstellingen van diverse bouw- en grondverzetmachines. Je werkt aan graafmachines, wielladers, dumpers, compressoren, generatoren, enz. 


Verwacht:

Goede kennis van dieseltechniek, hydrauliek en mechaniek. Kennis van elektrotechniek en elektronica zijn dan weer pluspunten. daarnaast schrikt fysiek werk je niet af en sleutel je graag aan machines. Het bedrijf wenst vooral positief ingestelde, goed gemotiveerde mensen aan te trekken met passie voor machines en affiniteit met de bouw.


Aanbod:

Een afwisselende technische job met verantwoordelijkheid binnen een aangename werkomgeving met platte structuur waar “de CEO deel uitmaakt van het team”.
Je komt terecht in een groeiend internationaal bedrijf met een familiaal karakter. Het bedrijf biedt je een competitieve verloning aan in functie van kunde, motivatie en prestaties.

Solliciteer nu
Delen:   Facebook LinkedIn Twitter Google

Ik wil meer weten over deze job!