Teamleader assemblage

Poperinge

Bedrijf:

Onze klant produceert en commercialiseert wereldwijd designmeubilair. Aan de basis van hun succes ligt een origineel DNA gekenmerkt door innovatie, functionaliteit en een allesomvattend gevoel voor kwaliteit. In de context van een sterke groei zoeken zij een productieleider.


Functieprofiel:

Je bent verantwoordelijk voor een enthousiast team van monteurs, prototypers, lassers, houtbewerkers, en manusjes-van-alles. Je plant en coördineert van in de productiehal tot aan de laadkaaien. Na een grondige opleiding en inwerkperiode, sta je in voor de dagelijkse operationele leiding van het productieproces.

Je staat in voor het motiveren en coachen van een 15-tal medewerkers. Via sturing en opleiding, ondersteun je hen bij het realiseren van de doelstellingen. Met een kritische kijk analyseer je en optimaliseer je alle productieprocessen, met grote aandacht voor continuïteit en kwaliteit. Samen met de preventieadviseur garandeer je een veilige en ergonomische werkomgeving. Je werkt ook nauw samen met de supply chain manager en de master planner. 


Verwacht:

  • Je volgde een technische opleiding of bent gelijkwaardig door ervaring.
  • Je bent een geboren coach die beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
  • Je bezit een zeer goede kennis Nederlands zowel geschreven als gesproken. Je kan je daarnaast vlot mondeling uitdrukken in het Engels.
  • Je hebt ervaring met een ERP-systeem, kennis Navison is een plus.
  • Je bent flexibel naar taken toe en je gaat steeds proactief te werk.
  • Problem solving, initiatiefname, teamwork en efficiëntie staan bovenaan je lijst met competenties
  • Je kan vlot zelfstandig werken en bent betrokken bij het bedrijf en de taken die je uitvoert.
  • Je woont in de ruime regio van onze Headquarters in Poperinge(straal 30 km).

Aanbod:

Er wacht je een boeiende en uitdagende job binnen een dynamische en internationale omgeving. Er wordt veel aandacht gegeven aan een sterk teamgevoel en een dosis werkgeluk. In deze rol mag je rekenen op een hoge graad van zelfstandigheid, opportuniteiten tot persoonlijke inbreng en mooie doorgroeimogelijkheden. Uiteraard wordt dit alles vervolledigd door een competitief salaris aangevuld met een pakket extralegale voordelen.

Solliciteer nu
Delen:   Facebook LinkedIn Twitter Google

Ik wil meer weten over deze job!