Servicetechnieker meetapparatuur (m/v)

Erpe-Mere

Bedrijf:

Onze klant is een dynamisch bedrijf met een gezonde ambitie. Sinds 1981 adviseren ze organisaties in de Benelux die actief zijn in de food, farma en transportsector over meetinstrumenten en registratiesystemen uit het topsegment. Daarbij leveren en onderhouden zij ook de producten die bijdragen aan procesbeheersing (voedselveiligheid en kwaliteitsverbetering). Onze klant heeft daarnaast een eigen service-center voor gecertificeerde kalibratie en reparatie. Om het huidige team te versterken zijn zij op zoek naar een service technieker (m/v) uit regio Oost- of West-Vlaanderen voor klanten in heel België.


Functieprofiel:

Als Service technieker meetapparatuur ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en herstellen van de meetapparatuur bedoeld voor temperatuurcontroles. Je kalibreert en justeert de apparatuur en de sensoren, en maakt de certificaten op waar nodig. Naast de baan doe je ook een stukje atelierwerk. Daarnaast ga je apparatuur en componenten vervangen, controles uitvoeren, zaken uitmeten, problemen detecteren en analyseren, enz. Je vertrekt van thuis uit naar de klant, de planning krijg je door van het kantoor.


Verwacht:

Voor deze functie ben je in het bezit van minimum een technisch A2 diploma zoals Elektromechanica of Meet- en regeltechniek. Je hebt al enige kennis en ervaring met sensoren en meetapparatuur en een basis van netwerkencommunicatie. Je kan vlot overweg met de nieuwe technologieën zoals smartphones, tablets, apps, enz. Je bent een eerlijk iemand met een hands-on mentaliteit die bovendien ook klantgericht is. Je stelt je makkelijk flexibel op en hebt een goed voorkomen. Tot slot spreek je vlot Nederlands en een woordje Frans.


Aanbod:

Onze klant biedt jou onmiddellijk een vast contract binnen een dynamisch bedrijf met een grote expertise, vlakke structuur en open cultuur. Er wordt je een boeiende, afwisselende job aangeboden met de nodige opleidingskansen. Je wordt vergoed met een marktconform salaris aangevuld met volledig uitgeruste camionette, smartphone, tablet en laptop.

  • Locatie: Erpe-Mere
  • Sector: INDUSTRY
  • Contactpersoon: Lise Devos
  • Telefoon: 09 233 69 63
Solliciteer nu
Delen:   Facebook LinkedIn Twitter Google

Ik wil meer weten over deze job!