Servicetechnieker (m/v)

Gent

Bedrijf:

Ben je op zoek naar een stevige uitdaging in België? Om hun continue groei te verzekeren is onze klant op zoek naar een Service Technieker (m/v) voor de regio Gent. 


Functieprofiel:

Je verricht onderhoud en herstellingen aan een breed assortiment vorkheftrucks (thermisch/elektrisch) en magazijntrucks bij uiteenlopende klanten in jouw regio. Het uitvoeren van keuringen en het oplossen van storingen maakt ook deel uit van je werkzaamheden. Met een volledig uitgeruste service camionette werk je zelfstandig en ben je zelf verantwoordelijk voor de planning van je afspraken.


Verwacht:

Je kunt goed sleutelen en hebt bij voorkeur een grondige technische kennis van technische motoren, elektriciteit, mechanica en/of hydraulica. Je bent opgeleid in een technische richting en in het bezit van een diploma in autotechnieken, elektromechanica, elektrotechnieken, onderhoudstechnieken of gelijkwaardig door ervaring.

Kennis van heftrucks is handig, maar niet noodzakelijk. Hiervoor worden opleidingen voorzien. Je bent leergierig, kan zelfstandig werken, komt afspraken na en kan goed omgaan met veranderende omstandigheden. Ook het samenwerken en communiceren met klanten en collega’s gaat je goed af.


Aanbod:

Onze klant biedt je een zelfstandige functie in teamverband aan met onmiddellijk vast contract. Jij doet het uitvoerende werk, maar je staat er niet alleen voor. Je kunt altijd rekenen op de kennis en kunde van de organisatie. Daarnaast kun je vanzelfsprekend rekenen op goede voorzieningen en veel trainingsmogelijkheden.

Zij zijn een gezonde organisatie met een prettige werksfeer en dat kenmerkt zich door weinig personeelsverloop. Ze bieden een marktconform loonpakket en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Naast een goed loon krijg je de beschikking over een eigen camionette, smartphone en tablet. Je hebt recht op 20 verlofdagen en 6 aanvullende vakantiedagen, aangevuld met maaltijdcheques, een groepsverzekering en hospitalisatieverzekering.

  • Locatie: Gent
  • Sector: AUTOMOTIVE
  • Contactpersoon: Lise Devos
  • Telefoon: 09 233 69 63
Solliciteer nu
Delen:   Facebook LinkedIn Twitter Google

Ik wil meer weten over deze job!