Service Technieker gas- en houthaarden (m/v)

Gent

Bedrijf:

Barbas Bellfires is een marktleider in de productie en verdeling van gas- en houthaarden. In de fabriek in Nederland worden de haarden ontwikkeld en op maat voor de klant geproduceerd. De verkoop gebeurt via een groot en internationaal dealernetwerk. Het bedrijf steunt op 4 kernwaarden: inventief, kwaliteit, betrouwbaar en gepassioneerd. De service die ze aan hun klanten en de eindklanten leveren draagt dan ook de allerhoogste prioriteit. Op jaarbasis worden er ongeveer 12.000 exemplaren van hun producten verkocht in de Benelux. Daarnaast zijn ook Frankrijk en de UK grote afzetmarkten voor hen. Om hun service na verkoop te verbeteren en verder uit te bouwen in België (en Noord-Frankrijk) zijn zij op zoek naar een Service Technieker die hun klanten zal verder helpen.


Functieprofiel:

Als Service Technieker ben je het gezicht van het bedrijf voor de Belgische klanten en maak je deel uit van een familiebedrijf. Je voert herstellingen uit aan gas- en houthaarden en doet preventief onderhoud op gashaarden en dit bij particuliere klanten in België (vnl. Oost- en West-Vlaanderen en deel Wallonië) en Noord-Frankrijk. Je werkt in daguren en vertrekt van thuis uit rechtstreeks naar de klant. Een stevige opleiding wordt voorzien bij de opstart, die ongeveer 3 maanden zal duren. Tijdens deze opleiding dien je af en toe aanwezig te zijn op het hoofdkantoor in Nederland. Dit moet je klaarstomen om jouw taak op een goede en kwalitatieve manier uit te voeren. Je doet ook zelf de administratieve verwerking van de door jouw uitgevoerde werken.


Verwacht:

  • Je beschikt bij voorkeur over een A3 diploma in een technische richting of hebt voldoende ervaring in de techniciteit. Kennis binnen de verwarming en/of elektriciteit zijn hierbij zeker goed meegenomen.
  • Bovenal ben je klant- en servicegericht.
  • Je kan goed en vlot communiceren.
  • Een goede kennis Nederlands, degelijke kennis Engels en een goede basis Frans zijn een vereiste. 
  • Je kan zelfstandig werken, bent flexibel ingesteld en werkt graag op een kwalitatieve manier.
  • Je bent woonachtig in de regio Oost- of West-Vlaanderen.

Aanbod:

  • Je kan onmiddellijk met een vast contract aan de slag bij een vooruitstrevend en stevig familiebedrijf. 
  • Het verloningspakket is gebaseerd op je kennis, ervaring en inzet.
  • Verder krijg je een camionette en al het nodige werkmateriaal ter beschikking.
  • Jouw functie geeft je een ruime zelfstandigheid, alsook mogelijkheden tot doorgroeien.
Solliciteer nu
Delen:   Facebook LinkedIn Twitter Google

Ik wil meer weten over deze job!