Projectvoorbereider Industriebouw (m/v)

Tielt

Bedrijf:

Onze klant is een prefab industriebouwer met diverse vestigingen en is onderdeel van een grotere groep met aanverwante zusterbedrijven. 
Vanuit de diverse vestigingen in België vertrekken dagelijks eigen professionele bouwploegen naar verschillende werven, verspreid over België, Nederland, Groothertogdom Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. Momenteel start dit groeibedrijf de zoektocht naar een projectvoorbereider industriebouw.


Functieprofiel:

Jouw functie is op zijn minst technisch uitdagend te noemen en houdt de volledige projectvoorbereiding in.
Je analyseert samen met de vertegenwoordiger en projectleider het te realiseren project van de klant. Op basis van deze studie maak je de eerste uitvoeringsplannen.
Na bespreking met de klant maak je de definitieve uitvoeringsplannen en bestelbonnen op. Daarbij heb je veelvuldige contacten met leveranciers en onderaannemers. Daarnaast zorg je samen met de vaste projectleider voor een stipte planning, een correct rendement en een superieure kwaliteit van je projecten. Je bent betrokken tot aan/ en mederealisator van het eindresultaat.


Verwacht:

Je genoot een hogere opleiding bouwkunde (bachelor bouw, assistent architect of industrieel ingenieur) en je hebt minimaal 5 jaar ervaring.
Je hebt goede kennis van CAD, MS office en een ERP systeem, kennis van Revit een pluspunt, net als kennis van Frans en/of Duits.
Je werkt zowel zelfstandig als in team, waarbij je het totaalproject steeds voor ogen houdt. Kortom: per project bewaak je de kwaliteit, rendement, planning en imago van het bedrijf.


Aanbod:

Bij dit bedrijf ben je op de goede plek als je zelfstandig en betrouwbaar werkt en deel wil uitmaken van een groeiend en zich steeds vernieuwend bedrijf. Als je jouw passie met een team wil delen. Je komt terecht in een ambitieuze onderneming waar ruimte is voor initiatief en verantwoordelijkheid, een bedrijf dat je stabiliteit geeft. Je hebt veelzijdige contacten met klanten en leveranciers. Uiteraard kan je rekenen op een motiverend salaris.

Solliciteer nu
Delen:   Facebook LinkedIn Twitter Google

Ik wil meer weten over deze job!