Projectleider Industriebouw (m/v)

Tielt

Bedrijf:

Onze klant is een prefab industriebouwer met diverse vestigingen en is onderdeel van een grotere groep met aanverwante zusterbedrijven. 
Vanuit de diverse vestigingen in België vertrekken dagelijks eigen professionele bouwploegen naar verschillende werven, verspreid over België, Nederland, Groothertogdom Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. Momenteel start dit groeibedrijf de zoektocht naar een projectleider industriebouw.


Functieprofiel:

Voor de toegewezen projecten ben je verantwoordelijk voor de organisatie, de coördinatie en de opvolging van opstart tot oplevering.
Je wordt betrokken bij de prijsbespreking en voorbereiding en neemt het volledige projectbeheer voor jouw rekening (van A tot Z: projectvoorbereiding, uitvoering, aankoop en projectadministratie.)
Samen met je vaste projectvoorbereider zorg je voor een stipte planning, een correct rendement en een superieure kwaliteit.
Je bent het aanspreekpunt voor de klant, je waakt over de tevredenheid, goedkeuring en waardering van de opdrachtgever en over de uitvoeringstermijn. Je coördineert het overleg en de werfvergaderingen met de werfleider, de montageploegen, de architect, de klant, onderaannemers en de leveranciers en volgt de vorderingen continu op.
Je rapporteert rechtstreeks aan de COO. 


Verwacht:

Je genoot een hogere opleiding Bouwkunde of bent gelijkwaardig door ervaring (reeds verschillende jaren ervaring in een vergelijkbare functie).
Organisatie, structuur, gezond boerenverstand en pragmatiek, goede opvolging, technisch inzicht, oog voor winstgevendheid en people management zijn de troeven waarmee je resultaten haalt.
Dankzij je stressbestendigheid en oplossingsgerichtheid laat jij je niet uit je evenwicht brengen. Je hebt een kritisch oog voor verbetering, gelooft dat alles altijd beter kan en bent een no-nonsense persoon (gewoon rechttoe-rechtaan). Bovendien beschikt je over een goede kennis CAD en MS Office. 


Aanbod:

Bij dit bedrijf ben je op de goede plek als je zelfstandig en betrouwbaar werkt en deel wil uitmaken van een groeiend en zich steeds vernieuwend bedrijf. Als je jouw passie met een team wil delen. Je komt terecht in een ambitieuze onderneming waar ruimte is voor initiatief en verantwoordelijkheid,
een bedrijf dat je stabiliteit geeft. Je hebt veelzijdige contacten met klanten en leveranciers. Onze klant voorziet een degelijk salarispakket, qua vorm en nieuw aan jou aangepast.

Solliciteer nu
Delen:   Facebook LinkedIn Twitter Google

Ik wil meer weten over deze job!