Ploegleider elektriciteit (m/v)

Ieper

Bedrijf:

Feys-Pattyn is als installatiebedrijf actief op drie domeinen. Zij zijn gespecialiseerd in klimaatregeling voor de particuliere markt, dit omvat de installatie en het onderhoud van warmtepompen, airco, comfortventilatie systeem C en D, vloerverwarming en zonneboilers. Hiervoor werken zij onder andere met alle toestellen van het merk Daikin waarvan zij al meerdere jaren Superdealer zijn. Zij zijn ook zeer actief in de koeltechniek en isolatiebouw, zowel binnen volledige atelierinrichting voor de voedingsindustrie (vleesindustrie en bakkerij) als voor het plaatsen van koel- en diepvriesloodsen. Ten slotte geven zij aandacht aan industriële totaalprojecten met als technieken proceskoeling, energierecuperatie, luchtbehandeling, freecooling en betonkernactivering. Ten slotte bieden zij in hun totaalprojecten ook sanitaire installaties aan. Om de constante groei van deze activiteiten te ondersteunen zijn zij op zoek naar een ploegleider elektriciteit met 'poer'. 


Functieprofiel:

Als ploegleider elektriciteit word je ingezet bij het monteren van technische installaties (leidingen, elektrische leidingen, kabelbanen etc.) en ben je verantwoordelijk voor de vereiste fijne en zorgvuldige aansluitingen ervan.
Je stuurt een ploeg aan bestaande uit 2 personen waar je de leiding van hebt en je leidt en realiseert de werf in nauwe samenwerking met de projectleider. Je houdt de werf op orde en draagt zorg voor de camionette en het materiaal. Je streeft naar een maximaal rendement op de toegewezen projecten en vindt het je verantwoordelijkheid te zorgen voor de goede sfeer in het team en tussen de teams onderling. Ten slotte ben je prominent promotor voor het bedrijf, je bent trots op het bedrijf en draagt dit ook zo uit aan de buitenwereld.


Verwacht:

  • Je bent een technisch geschoold persoon (bij voorkeur koeltechniek of elektriciteit) met ervaring in montages van projecten.
  • Je kan een technisch plan lezen en deze op de werf uitvoeren.
  • Je hebt ervaring met elektrische schema’s en met het aansluiten van elektrische bekabeling.
  • Je neemt de leiding van een ploeg en stuurt mensen aan.

Aanbod:

  • Aantrekkelijk verloningspakket met extralegale voordelen (o.a. maaltijdcheques);
  • Volledige kledij-uitrusting van Feys-Pattyn;
  • Ingerichte camionette met montagemateriaal, waarvan verwacht wordt je deze samen met je ploegmaat mooi op orde houdt en met zorg behandelt alsof het je eigen camionette is.
  • Leuke collega’s en een familiale omgeving.
  • Groeibedrijf met jarenlange ervaring binnen de branche van koeltechniek, airconditioning en ventilatie.
  • Mogelijkheden tot extra technische opleidingen of het behalen van bepaalde certificaten.
Solliciteer nu
Delen:   Facebook LinkedIn Twitter Google

Ik wil meer weten over deze job!