Ploegbaas Dakwerken (m/v)

Berchem

Bedrijf:

Onze klant is een klein familiebedrijf gespecialiseerd in algemene dakwerken. De focus ligt op renovatieprojecten, hoewel zij ook nieuwbouwprojecten aannemen. Hierin doen zij het totaalplaatje: afbraak, timmerwerken, dakdekking, gevelbekleding, isolatie-, zink- en loodwerken en dit zowel voor platte als schuine daken. Met hun team zorgen zij voor een uitstekende kwaliteit en sterke service voor voornamelijk particuliere klanten in de ruime regio van Antwerpen. Wegens uitbreiding zijn zij op zoek naar een ploegbaas dakwerken.


Functieprofiel:

Als ploegbaas dakwerken zal je verantwoordelijk zijn om een werf af te werken vanaf de goedkeuring van de offerte tot de oplevering. Je geeft leiding aan een ploeg van 2 tot 3 personen en zal daarnaast ook zelf meewerken: afbraakwerken, timmerwerken, isolatie, dakdekking, stellingen zetten en afbreken, lood- en zinkwerken, gevelbekleding en kleine metselwerken. Dit voer je uit voor zowel platte als schuine daken. Rapporteren doe je rechtstreeks aan de zaakvoerder.


Verwacht:

Je kan in de eerste plaats terugvallen op een grondige kennis en ervaring als dakwerker en beschikt daarnaast over leidinggevende capaciteiten. Indien je ervaring hebt als ploegbaas is dit een voordeel, maar geen noodzaak. Je kan ervaring voorleggen binnen alle aspecten zoals timmerwerken, dakdekking, lood- en zinkwerken en afbraak en dit zowel voor schuine als platte daken. Je bent daarnaast een gemotiveerde en flexibele teamplayer die in staat is om een team aan te sturen. Je beschikt minimum over een rijbewijs B. Ten slotte denk je oplossingsgericht en wil je graag werken in een familiebedrijf.


Aanbod:

Onze klant biedt je een vast contract binnen een stabiel familiebedrijf. Je krijgt de kans om mee te bouwen aan de firma en hebt veel ruimte voor eigen inbreng binnen een verantwoordelijke functie. Je wordt vergoed met een marktconform salaris, aangevuld met extralegale voordelen en alle voordelen van de bouw.

Solliciteer nu
Delen:   Facebook LinkedIn Twitter Google

Ik wil meer weten over deze job!