Magazijnier (m/v)

Kortenberg

Bedrijf:

De firma Stolz bvba is vooral gekend als Meubelwinkel en groothandelaar in meubelleder. Ze startte in de jaren 60 als groothandelaar in leder. Vijftig jaar later is het bedrijf uitgegroeid tot een Europese marktleider op het vlak van meubelleder. Stolz levert leder aan het kruim der West-Europese zitmeubelindustrie. Dagelijks verhandelt Stolz 500 m² leder, zo’n 100 runderhuiden.
Hiernaast hebben ze ook al 30 jaar ervaring als meubelwinkel met een ruime toonzaal met lederen zitmeubelen van uitsluitend Europese toonaangevende topmerken. Meer info kan je terugvinden op: www.stolz.be.

Voor hun gespecialiseerd magazijn te Kortenberg zoeken ze een Magazijnier (m/v).


Functieprofiel:

Je werkt als magazijnier in een modern en verwarmd magazijn waar lederwaren uitgepakt worden bij ontvangst, opgeslagen en nadien ingepakt worden voor verzending. Alle producten worden ingelezen met een scanning systeem en per pc bewerkt (stock en leveringsbeheer).
De inkomende goederen worden uit een vrachtwagen gelost en met een heftruck in de desbetreffende rekken geplaatst.
Zeer belangrijk is de kwalitatieve en kwantitatieve controle van de goederen (maakt deel uit van een degelijke opleiding).
Nadien moet het leder klaargemaakt en verpakt worden voor transport. Uiteraard sta je ook in voor de  begeleidende administratie, alsook de nodige documentenopmaak voor transport.


Verwacht:

  • We verwachten van jou al een eerste ervaring in magazijnbeheer en een rijbewijs (certificaat) heftruck. Indien je al met een scanningsysteem gewerkt hebt is dit een sterk pluspunt.
  • Je bent goed Nederlandstalig, kennis van bijkomende talen zijn een voordeel.
  • Je bent leergierig, flexibel en je kunt zelfstandig werken.
  • Je hebt een degelijke PC kennis (Windows Office pakket voor mailings, word doc., printopdrachten, …) en je kan werken met een eigen firma- en TNT-programma.

Aanbod:

De firma Stolz biedt je een voltijdse betrekking aan met een contract van onbepaalde duur.
Er wordt je een zeer degelijk salaris aangeboden in overeenstemming met de praktijk, aangevuld met extralegale voordelen
Stolz bvba, investeert in zijn medewerkers met een degelijke opleiding in het product leder.
Plaats van tewerkstelling in Stolz Warehouse te Kortenberg.

Contactpersoon:Mieke Raemaekers 016- 67.02.26 of mieke@yellowselectie.be

  • Locatie: Kortenberg
  • Sector: RETAIL
  • Contactpersoon: Mieke Raemaekers
  • Telefoon: 016-67.02.06
Solliciteer nu
Delen:   Facebook LinkedIn Twitter Google

Ik wil meer weten over deze job!