Machinebediener Lakstraat (m/v)

Merchtem

Bedrijf:

Onze klant produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten. Onze klant heeft 4.800 medewerkers en realiseert een omzet van 1,4 miljard euro. De 20 productie-eenheden liggen internationaal verspreid.
Als werkgever onderscheidt onze klant zich als een gedreven innovatief groeibedrijf, waar echte entrepreneurs op elk niveau de basis vormen voor succes. Investeringen in mensen en technologie kenmerken de bedrijfscultuur. 

Voor hun site in Merchtem (divisie Panels) zijn ze op zoek naar een Machinebediener Lakstraat in 2 ploegen (m/v).


Functieprofiel:

  • Je staat in voor het bedienen en het opvolgen van een automatisch gestuurde lakstraat, schuurmachine en diverse walsen. Je zorgt voor de lakafwerking van de platen voor externe of interne klanten (productie).
  • Je doet controle en registratie van de lakkwaliteit (onder meer naar hoeveelheden lak) overeenkomstig beschreven lakprocedures. Indien je constateert dat gelakte platen niet voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen neem je de nodige initiatieven (bijsturen schuurmachine, reiniging walsen, vernieuwen schuurpapier, aanvullen van lak in lakmachine,…).
  • Je zorgt dat de afgewerkte producten en orders geregistreerd worden via PC.
  • Je werkt hierbij nauw samen met de heftruckbestuurder die onder meer instaat voor de aan- en afvoer van platen.

Verwacht:

  • Je bent in staat om zelfstandig problemen op te lossen door terug te vallen op opgelegde werkinstructies en lakprocedures.
  • Je bent kwaliteitsbewust en nauwgezet in uitvoering van controles.
  • Je neemt je verantwoordelijkheid en houdt ervan om nauw samen te werken met je collega.
  • Je hebt een basiskennis PC.

Aanbod:

Onze klant is een bijzonder sterk groeibedrijf, internationaal actief, financieel gezond en gedreven door innovatie. Ze worden gedragen door een team van collega’s die professionaliteit en entrepreneurship hoog in het vaandel dragen. Ze bieden in ruil voor jouw expertise, creativiteit en dynamiek. Een VAST contract voor ONBEPAALDE duur en een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen, doorgroeimogelijkheden en een ruim opleidingsaanbod.

Solliciteer nu
Delen:   Facebook LinkedIn Twitter Google

Ik wil meer weten over deze job!