Logistiek medewerker

Kontich

Bedrijf:

Layher Benelux in Kontich en Raamsdinkveer is onderdeel van het Duitse Layher International Gmbh, wereldwijd marktleider op het gebied van steigersystemen. Door middel van kwalitatieve producten, een ijzersterke service en innovatieve veelzijdigheid is Layher sinds 1946 uitgegroeid tot een begrip op de markt en worden hun steigerconstructies gebruikt in zowel de bouw, de industrie als in de eventsector (podia, tribunes).

Om aan de aanhoudende groei tegemoet te komen zoekt Layher in Kontich een logistiek medewerker om hun team te versterken.


Functieprofiel:

Als logistiek medewerker bij Layher ben je de communicatiespil tussen het bedrijf, de transporteurs en de klanten. Jij zorgt voor de logistieke planning en opvolging van elk dossier zodat de klant een correcte levering krijgt. Hiervoor communiceer je dagelijks met transporteurs, het magazijn, de klanten en jouw collega's. Je plant de transporten in en verzorgt de troubleshooting hieromtrent. Verder zorg je ervoor dat iedereen op de hoogte is van de planning en de eventuele vertragingen.


Verwacht:

  • Je beschikt minimum over een A2 diploma en hebt affiniteit met technische producten.
  • Je bent een sterk en geoefend organisator.
  • Nauwkeurig en proactief werken zijn voor jou een tweede natuur.
  • Je bent stressbestendig en klantgericht.
  • Je bent sterk in communicatie en dit zowel in het Nederlands als het Frans.
  • Je hebt interesse in de sector en bent bereid om je het productengamma van Layher eigen te maken.
  • Indien je reeds ervaring hebt met ERP-programma's dan is dit zeker en vast een pluspunt.

Aanbod:

Layher biedt je een onmiddellijk vast contract bij de wereldwijde marktleider en laat je deel uitmaken van een gedreven en innovatief team. Je krijgt de kans om mee te werken aan uitdagende projecten en de verdere groei van het bedrijf. Je mag rekenen op een goed salaris, aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, ecocheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, 32 dagen verlof, ...

Lijkt deze functie jou op het lijf geschreven? Word je getriggerd door organistorisch werk en veelvuldig klantencontact? Stuur dan snel jouw kandidatuur naar antwerpen@yellowselectie.be of neem contact op via 03 488 64 92.

Solliciteer nu
Delen:   Facebook LinkedIn Twitter Google

Ik wil meer weten over deze job!