Interne regeltechnische klantenadviseur

Moorsele

Bedrijf:

Sinds zijn ontstaan in 1980 onderging het gamma van onze klant een forse groei. Het bedrijf ontwikkelde zich van lokale marktspeler tot een bedrijf dat de Benelux en Noord-Frankrijk bedient en zelfs meer en meer buiten de Europese grenzen treedt. Met een team van 40 medewerkers, een gezonde mix van jeugdig dynamisme en jarenlange vakkennis, werken zij op drie complementaire en volwaardige productgroepen binnen de koeltechnieken, nl. coolcomponents, aircomponents en isocomponents. Om hun groei verder te ondersteunen wensen zij een interne regeltechnische klantenadviseur aan te werven. 


Functieprofiel:

Klanten en collega’s sta je bij met raad en daad binnen jouw vakgebied. Je zorgt voor de groei van jouw productgroep door heel gerichte offertes op te maken. Je analyseert welke oplossing de klant nodig heeft en vertaalt dit naar een commerciële aanbieding. De slaagkansen op scoren verhoog je door je offertes op te volgen. Modules en schakelkasten programmeer en test je zelf uit. Indien nodig ga je in the field met de klant om nieuwe installaties op te starten.


Verwacht:

Ga je als problem solver geen (regeltechnisch) probleem uit de weg? Specialist worden binnen de regeltechniek is jouw ambitie? Vind je teamspirit belangrijk en is de koeltechniek jou niet vreemd? Dan is dit jouw kans om jouw carrière een boost te geven.

Je bent een ingenieur of bachelor elektromechanica die met je analytische redeneervermogen in staat is snel problemen op te lossen. Regeltechniek en PLC-programmeringen zijn helemaal je ding en je blijft graag op de hoogte van de nieuwste trends binnen je vakgebied. Naast een uitstekende kennis van het Nederlands vormen Frans en Engels voor jou geen enkel probleem.


Aanbod:

Uiteraard kan je rekenen op de correcte verloning volgens jouw ervaring en potentieel, aangevuld met een uitgebreid pakket extralegale voordelen (hospitalisatie- en groepsverzekering, maaltijdcheques, Flexible Income Plan, …). Daarnaast staat dit bedrijf erop dat je een uitgebreide opleiding krijgt om je optimaal te kunnen ontplooien binnen je job. Omdat de tijd sneller gaat als je fun hebt, bouwden wij de voorbije jaren aan een leuk team collega’s. Je kan al hun goeie (en minder goeie) kantjes ontdekken zowel tijdens als na de uren. Via regelmatige personeelsmeetings houden we bij iedereen het engagement hoog.

Solliciteer nu
Delen:   Facebook LinkedIn Twitter Google

Ik wil meer weten over deze job!