Hoofdtechnieker (m/v)

Geel

Bedrijf:

KAV, gelegen te Geel en onderdeel van de groep Waaslandia, is een onderaannemer van de Vlaamse Vervoersmaatschappij; De Lijn. Hiervoor verzorgen zij dagelijks het openbaar vervoer in Vlaanderen. Daarnaast voorzien zij in het onderhoud en de herstellingen voor de eigen bussen. Om hun team te versterken zijn zij op zoek naar een hoofdtechnieker.


Functieprofiel:

Als hoofdtechnieker ben je verantwoordelijk voor het atelier en heb je de leiding over 1 collega-mechanicien. Je zorgt voor de technische ondersteuning van jouw collega en sleutelt ook zelf mee aan de bussen. Daarnaast sta je in voor de werkvoorbereiding van alle uit te voeren werken en de planning van het onderhoud, waarbij je rekening houdt met prioritaire werken. Je zoekt de correcte materialen op en voert de bestellingen door.

Je werkt in een 38-uren week in dagpost en bent ook via een beurtrolsysteem van wacht indien er dringende gevallen zijn.


Verwacht:

Je bent in het bezit van minimum een A2 diploma in een technische richting met een eerste ervaring in de vrachtwagen- of bussensector. Daarnaast kan je goed plannen en prioriteiten stellen en ben je een gedreven persoon die zichzelf flexibel opstelt. Je hebt administratieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal goed.

Indien je nog geen leidinggevende evaring hebt, zal er een interne opleiding en begeleiding voorzien worden zodat je kan groeien tot deze functie.


Aanbod:

KAV biedt je een onmiddellijk vast contract in een dynamisch bedrijf met een familiale sfeer. Je krijgt een mooie en technische uitdaging en de ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Je wordt vergoed met een marktconform salaris, aangevuld met wachtpremies en maaltijdcheques.

Lijkt deze job je op het lijf geschreven? Ben je klaar voor de volgende stap in je loopbaan? Reageer dan snel via antwerpen@yellowselectie.be of via 0499 33 42 52

Solliciteer nu
Delen:   Facebook LinkedIn Twitter Google

Ik wil meer weten over deze job!