Field Service Engineer Veiligheidssystemen Oost-Vlaanderen (m/v)

Gent

Bedrijf:

Onze klant fabriceert en installeert geïntegreerde veiligheidssystemen voor toegangscontrole, videobewaking, inbraak- en branddetectie, perimeterdetectie en centraal beheer software, video, veiligheid. Hun klanten zijn banken, kleine en middelgrote ondernemingen, bij telecom & netwerk operators, in de industrie, logistiek, in musea, nutsbedrijven, binnen overheidsinstanties, de zorgsector en vele anderen. Ter uitbreiding van hun team zijn zij op zoek naar een Field Service Engineer Veiligheidssystemen (m/v).


Functieprofiel:

Je zal instaan voor interventies en het nazicht op grote beveiligingsprojecten. Je analyseert en lost technische problemen op. Ook configureer je hardware en programmeer je software volgens de wensen van de klant en sta je in voor het beheren van de technische documentatie en het opstellen van technische verslagen voor de After-Sales Manager. Klantencontact behoort ook tot jouw takenpakket: zo zal je instaan voor het verlenen van advies over de werking van hun veiligheidssystemen en het geven van on-site trainingen.


Verwacht:

We zoeken een talent met een bachelordiploma Elektronica, Elektriciteit, Elektromechanica die reeds enige ervaring in de beveiligingssector en kennis van elektronica & ICT heeft. Je houdt van technische uitdagingen en kunt zelfstandig werken. Je kan je perfect (zowel mondeling als schriftelijk) uitdrukken in het Nederlands. Voor deze functie zal je je vaak moeten verplaatsen, dus een geldig rijbewijs B is een vereiste! Idealiter woon je in de regio Gent, Aalst of Brussel.


Aanbod:

Het bedrijf biedt je veel afwisseling in de job en geeft jou de kans jouw vaardigheden binnen een Top bedrijf te ontwikkelen. Daarbovenop krijg je een marktconform salaris met aantrekkelijke extralegale voordelen, waaronder een bedrijfswagen met tankkaart.

Interesse? Neem vandaag nog contact op lise@yellowselectie.be of 09 233 69 63

  • Locatie: Gent
  • Sector: ELECTRO
  • Contactpersoon: Lise Devos
  • Telefoon: 09 233 69 63
Solliciteer nu
Delen:   Facebook LinkedIn Twitter Google

Ik wil meer weten over deze job!