Field Service Engineer Oost-Vlaanderen / Antwerpen (m/v)

Gent

Bedrijf:

Onze klant uit de regio Waregem is een jong maar sterk groeiend bedrijf actief in het ontwikkelen en plaatsen van medicatiedistributiesystemen voor ziekenhuizen en zorginstellingen. Zij werken voor klanten in Vlaanderen, occasioneel Wallonië en Nederland. Om hun verdere groei te ondersteunen hebben zij ruimte voor een Field Service Engineer Belgium. 


Functieprofiel:

Als Field Service Engineer sta je in voor de installatie, training en naverkoop ondersteuning van installaties voor de conditionering en distributie van geneesmiddelen in ziekenhuizen. Je staat in nauwe interactie met de ontwikkelingsteams in Waregem. Je werkgebied bevindt zich vooral in de regio Gent - Brussel - Antwerpen doch kunnen er ook opdrachten buiten deze regio vallen waarbij een overnachting kan horen.


Verwacht:

Je hebt een goede algemene kennis van mechanica, elektronica en software (netwerken) en je kan zelfstandig werken. Daarnaast mogen goede analytische en communicatieve vaardigheden niet ontbreken en kan je op een relevante technische opleiding terugvallen. Je hebt een goede kennis Nederlands en kunt je uitdrukken in het Frans en Engels.


Aanbod:

Hier vind je een gevarieerde job met vast bediendecontract in een dynamisch team. Je werkt grotendeels van thuis uit en bij klanten in Vlaanderen en sporadisch in Wallonië of Nederland. Ze bieden je een aantrekkelijk salarispakket, inclusief bedrijfswagen, dat aansluit bij jouw ervaring en jouw prestaties met reële doorgroeimogelijkheden.

Interesse? Neem contact op met Lise Devos op het nummer 092336963 of via lise@yellowselectie.be 

Solliciteer nu
Delen:   Facebook LinkedIn Twitter Google

Ik wil meer weten over deze job!