Engineering assistant (m/v)

Veurne

Bedrijf:

Onze klant is een specialist in conveyoring solutions voor de voedingsindustrie. Zij bedenken voor hun klanten de beste oplossing waarna ze die uitwerken en realiseren tot zowel hun klant als zijzelf tevreden zijn. Zij gaan uitdagingen hierbij niet uit de weg, zijn sterk in hygiënische ontwerpen en oplossingen op maat. Wil jij net zoals zij het verschil maken en hieraan meewerken, dan ben je bij hen aan het juiste adres. Zij zijn gevestigd in Veurne vlakbij de afrit van de E40 en betrekken eind dit jaar hun gloednieuwe locatie.


Functieprofiel:

Binnen het Engineering Team sta je zelfstandig in voor het opvragen van offertes bij leveranciers en voor het plaatsen en opvolgen van bestellingen.
Je maakt technische handleidingen en opleveringsdocumenten op, je doet technische aankopen van voorraadartikelen en je beheert de voorraad.
Je verzorgt de nodige werkvoorbereidingen voor het atelier- en montageteam. Indien je tekenervaring hebt, kan je ook 2D tekeningen maken van de 3D ontwerpen in Solid Works.


Verwacht:

  • Je hebt een professionele bachelor in Elektromechanica of je bent gelijkgesteld door ervaring.
  • Je hebt interesse en liefst ervaring in machinebouw.
  • Je werkt nauwgezet met oog voor detail.
  • Je hebt een grote zin voor verantwoordelijkheid en je kan goed autonoom werken.
  • Je bent leergierig en neemt initiatief.
  • Je communiceert vlot en werkt gemakkelijk in teamverband.
  • Kennis van Solid Works is een troef.

Aanbod:

Met je talent, passie en expertise kom je terecht in een technologisch groeiend bedrijf in een nichemarkt. Dit bedrijf is trots op zijn open en informele werkomgeving, waar je alle kansen zult krijgen om initiatieven te nemen en verantwoordelijkheid te dragen. Jouw waardevolle bijdrage en die van jouw collega’s maakt van dit bedrijf een topspeler in zijn domein. Jouw energie en inzet worden dan ook geapprecieerd met een aantrekkelijk loon aangevuld met talrijke voordelen.

Solliciteer nu
Delen:   Facebook LinkedIn Twitter Google

Ik wil meer weten over deze job!