Elektricien (m/v)

Heist-op-den-Berg

Bedrijf:

Onze klant is een kleine KMO gespecialiseerd in algemene elektriciteitswerken, voornamelijk gericht op particulieren en kleine ondernemingen. Kwaliteit en service zijn de twee speerpunten die ervoor zorgen dat onze klant al bijna 30 jaar bestaat.

Om hun team verder uit te breiden zijn zij momenteel op zoek naar een elektricien (m/v).


Functieprofiel:

Als ervaren elektricien kan je zelfstandig werken en functioneren binnen algemene elektriciteitswerken in hoofdzakelijk woningbouw en winkelinrichting. Dit zowel voor nieuwbouw- als verbouwingsprojecten. Daarnaast sta je in voor de opvolging van je eigen dossiers. Je werkt van maandag tot vrijdag.


Verwacht:

Je hebt minimum 2 jaar ervaring als elektricien voor gelijkaardige projecten en beschikt bij voorkeur over een elektrotechnisch diploma. Zelfstandig kunnen werken en een goede kennis van elektriciteit zijn belangrijk. Indien je kennis hebt van data bekabeling, domotica en parlo- en videofonie dan is dit zeker een pluspunt.

Je spreekt goed Nederlands en beschikt over een rijbewijs B.


Aanbod:

Onze klant biedt je een onmiddellijk vast contract binnen een familiale KMO. Je krijgt de kans om mee te bouwen aan het succes van de firma door middel van het beheren en uitvoeren van je eigen projecten. Deze functie met grote zelfstandigheid gaat uiteraard gepaard met een mooi verloningspakket dat wordt afgestemd op jouw kennis en vaardigheden.

Herken je jezelf in deze functie? Heb je zin om de uitdaging aan te gaan? Reageer dan snel via mariska@yellowselectie.be of 03 488 64 92

  • Locatie: Heist-op-den-Berg
  • Sector: ELECTRO
  • Contactpersoon: Mariska Coremans
  • Telefoon: 03 488 64 92
Solliciteer nu
Delen:   Facebook LinkedIn Twitter Google

Ik wil meer weten over deze job!