DevOps Engineer (m/v)

Leuven

Bedrijf:

miaa Guard, met zijn Belgische hoofdzetel te Leuven, levert wereldwijd oplossingen voor digitale toegangscontrole. Sinds 2009 bieden ze producten en diensten aan Enterprise Customers en Consumer Brands voor het beveiligen van toegang tot mobiele en web apps. Consumenten en professionele gebruikers kunnen de toegangsrechten tot hun digitale eigendom zelf beheren via de schaalbare API microservices van miaa Guard.
miaa Guard levert een uniek product waarbij gebruikers gecontroleerd toegang kunnen delen met andere gebruikers, bv. voor het delen van digitale abonnementen of het delen van toegangsrechten naar IoT toestellen. miaa Guard speelt in de wereldklasse van leveranciers in Consumer Identity & Access Management. Meer info op www.miaaguard.com.

miaa Guard wil het team uitbreiden om de productontwikkeling te versterken. Om die reden zijn we op zoek naar een gedreven DevOps Engineer (m/v).


Functieprofiel:

Als DevOps engineer krijg je een scala aan ontwikkeling en IT beheersverantwoordelijkheden. Je zal werken met cloud toepassingeninfrastructuur, microservices, REST API, web ontwikkeling, OpenID Connect en OAuth. Je zal nauw samenwerken met front-end en back-end ontwikkelaars van klanten. Je werkt in een beveiligde omgeving met gevoelige informatie. Je zorgt voor de migratie van databases en toepassingen.
Je bent creatief en zoekt naar een oplossingsgerichte bijdrage voor onze geboden diensten. Je zal kleinere opdrachten zelfstandig uitvoeren onder toezicht van jouw coach. Grotere projecten worden in teamverband uitgewerkt. Je zal regelmatig in contact staan met jouw coach, collega’s en management.


Verwacht:

  • Je hebt een bachelor of master diploma computerwetenschappen, ICT en/of elektronica, of bent gelijkwaardig door ervaring.
  • Je hebt een passie voor webtechnologie en volgt de laatste evoluties op dit vlak nauwkeurig op. Je zoekt steeds naar effectieve en efficiënte oplossingen.
  • Je bent leergierig en gedreven om jouw kennis en ervaring op vlak van beveiliging, internet-protocollen, webstandaarden en database normen, systeembeheer en cloud apllicaties te verruimen.
  • Je bent analytisch en hebt een kritische blik om de operationele problemen van onze klanten snel op te lossen.
  • Je neemt initiatief en stelt vragen om tot de juiste en snelle oplossingen te komen.
  • Je bent een goede en positieve teamplayer.
  • Je bent Nederlandstalig en hebt een zeer goede kennis van de Engelse taal.

Aanbod:

We bieden jou een uitdagende job met verantwoordelijkheid bij een snel groeiende en innovatieve marktspeler.
Je krijgt de mogelijkheid om samen te werken met top experten op vlak van informatieveiligheid. Je komt terecht in een professioneel team met een belangrijke klantenportefeuille. Bovendien kan je rekenen op een flexibel werkschema en een zeer competitief salarispakket.

DEZE VACATURE WORDT BEHANDELD DOOR YELLOW SELECTIE.

Contactpersoon: Mieke Raemaekers - 016- 67.02.26 of mieke@yellowselectie.be.

Solliciteer nu
Delen:   Facebook LinkedIn Twitter Google

Ik wil meer weten over deze job!