Customer Succes Manager (m/v)

Leuven

Bedrijf:

miaa Guard, met zijn Belgische hoofdzetel te Leuven, levert wereldwijd oplossingen voor digitale toegangscontrole. Sinds 2009 bieden ze producten en diensten aan Enterprise Customers en Consumer Brands voor het beveiligen van toegang tot mobiele en web apps. Consumenten en professionele gebruikers kunnen de toegangsrechten tot hun digitale eigendom zelf beheren via de schaalbare API microservices van miaa Guard.
miaa Guard levert een uniek product waarbij gebruikers gecontroleerd toegang kunnen delen met andere gebruikers, bv. voor het delen van digitale abonnementen of het delen van toegangsrechten naar IoT toestellen. miaa Guard speelt in de wereldklasse van leveranciers in Consumer Identity & Access Management.
Meer info op www.miaaguard.com.

miaa Guard wil het team uitbreiden om de dienstverlening naar Enterprise Customers te versterken. Om die reden zijn we op zoek naar een gedreven Customer Succes Manager (m/v).


Functieprofiel:

 • Als Customer Succes Manager beheer je het uiteindelijke succes van de initiatieven die miaa Guard met haar klanten voert, samen met hun team, en volgt configuraties voor de klant op. Je zorgt ervoor dat de klanten een maximale waarde krijgen voor hun investeringen door volledig gebruik te maken van onze producten.
 • Je gaat nieuwe klanten opvangen en neemt dadelijk de leiding in alle activiteiten tussen de klant en het miaa Guard team om de gewenste objectieven te bereiken.
 • Je zorgt voor een goede voorbereiding, opvolging en opleiding bij de klant, zodat de klant de producten van miaa Guard kan inzetten om meerwaarde te creëren bij de klant.
 • Je volgt de trends van de klant op en voert samen met het interne team diepgaande technische testen uit om de configuratie aan te passen aan de wensen van de klant.
 • Je houdt regelmatig contact met de klant om de vooruitgang op te volgen om de opgelegde targets te behalen. Je zorgt voor een professionele input en advies en koppelt feedback en mogelijke problemen terug naar het interne team.
 • Je bent verantwoordelijk voor de permanente klantentevredenheid, en je stuurt naar het verlengen en uitbreiden van het abonnement van de klant, in samenwerking met het verkoopsteam. Je bent steeds op zoek naar nieuwe opportuniteiten.

Verwacht:

 • Je hebt een bachelor of master diploma computerwetenschappen, ICT en/of elektronica, of hebt voldoende technische achtergrond of affiniteit als customer success manager.
 • Je hebt een luisterend oor, goede presentatievaardigheden en bent ondernemingsgezind.
 • Je hebt een goede algemene kennis van webtechnologie, cloud- en mobiele software toepassingen.
 • Je bent dynamisch en georganiseerd om mee te kunnen groeien binnen dit bedrijf.
 • Je hebt reeds ervaring als customer success manager, account manager of pre-sales consultant en kan voldoende successen aantonen die je hebt bereikt bij verschillende bedrijven of klanten.
 • Je bent enthousiast en houdt van een goede dialoog met de relaties in je klantenportefeuille.
 • Je bent gedreven om verwachtingen te overschrijden door “te doen wat nodig is” en zorgt voor een lange termijn tevredenheid.
 • Je zorgt voor een goede klantenrelatie, en onderhoudt tevens een goed contact met het interne team.
 • Je streeft naar succes in projectmanagement, process verbetering, crisisbeheersing en zorgt voor een excellente service.
 • Als CSM ben je communicatief vaardig in het Engels/Nederlands in klant-leverancier relatie zowel gesproken als geschreven. Kennis van de Franse taal is een pluspunt.

Aanbod:

We bieden jou een uitdagende job met verantwoordelijkheid bij een snel groeiende en innovatieve marktspeler.
Je krijgt de mogelijkheid om samen te werken met top experten op vlak van informatieveiligheid. Je komt terecht in een professioneel team met een belangrijke klantenportefeuille. Bovendien kan je rekenen op een flexibel werkschema en een zeer competitief salarispakket.

DEZE VACATURE WORDT BEHANDELD DOOR YELLOW SELECTIE, ERKEND SELECTIEKANTOOR (V.G 1664/B).

Contactpersoon: Mieke Raemaekers - 016- 67.02.26 of mieke@yellowselectie.be.

Solliciteer nu
Delen:   Facebook LinkedIn Twitter Google

Ik wil meer weten over deze job!