Consulent Vastgoed

Ieper

Bedrijf:

Onze klant is een studie- en adviesbureau voor ondernemers, KMO en industrie. Hun consultants zijn de ervaren gids voor klanten op drie domeinen: omgeving (milieu & bouw), bodem en energie. Hun doorgedreven theoretische en praktische kennis van de wetgeving biedt een maximale slaagkans voor het project van de klant. Om de groei van de organisatie te ondersteunen zoeken wij voor hen een Consulent Vastgoed voor de Westhoekregio. 


Functieprofiel:

In deze rol ondersteun je particulieren en ondernemers bij de aankoop of verkoop van hun onroerend goed of exploitatie op diverse domeinen. In functie van je ervaring werk je eerst onder begeleiding van een ervaren consulent, om nadien zelfstandig te werken. Als consulent vastgoed sta je in voor het volledige project (afhankelijk van je kennis in team met collega’s), gaande van overleg met de klant, notaris, overheden, makelaars, studiewerk omtrent de vergunde toestand, fiscaliteit, financieel plan / kredietvormen, schattingen, rentabiliteit, subsidies, …

Je ondersteunt zowel kandidaat kopers als kandidaat verkopers of overlaters: in eerste instantie bestudeer je alle wettelijke en juridische mogelijkheden, je begeleidt hen bij de zoektocht naar de optimale oplossing voor hun handeling en bij de volledige administratieve afhandeling van hun project. Daarbij moet je niet noodzakelijk alle kennis zelf in huis hebben. Een project wordt in team aangepakt waarbij jij instaat voor de coördinatie. Daarnaast word je ook ingeschakeld voor omgevingsaanvragen van het vastgoed.


Verwacht:

Je voltooide een hogere opleiding, bij voorkeur in een vastgoed, juridisch of bouw-georiënteerde richting. Eerdere ervaring is niet vereist. Kennis van de wetgeving omgeving (ruimtelijke ordening / milieu) is een pluspunt. Daarnaast ben je iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en ben je bereid je flexibel op te stellen als het moet. Je bent in staat om zelfstandig te werken en hebt oog voor detail en kwaliteit. Een rijbewijs B is noodzakelijk om je van en naar de klanten en projecten te kunnen verplaatsen.


Aanbod:

Bij opstart treed je onmiddellijk vast in dienst bij een ondernemend bedrijf van gedreven vakmensen die ook tijd maken voor plezier. Je kan rekenen op een professionele ondersteuning en een motiverend loonpakket. 

Solliciteer nu
Delen:   Facebook LinkedIn Twitter Google

Ik wil meer weten over deze job!