Commercieel medewerker Boomkwekerij te Begijnendijk (m/v)

Begijnendijk

Bedrijf:

Op meer dan 100 ha kweekt Boomkwekerij De Bruyn meer dan 1000 verschillende soorten park-, laan- en meerstammige bomen, coniferen, solitairen en heesters. Het assortiment van Boomkwekerij De Bruyn biedt groenoplossingen voor projecten van verschillende schaal op publiek en privaat domein. De planten komen te staan in publieke ruimten, straten, landschappen, parken en tuinen.
Zie ook op www.boomkwekerij-debruyn.com.
Om het team te versterken zoeken ze een gemotiveerde commercieel medewerker (m/v).


Functieprofiel:

Als Sales medewerker, intern bij de firma, heb je voldoende kennis en gebruik van vakterminologie en stel je de diverse bomen en planten met hun specifieke kenmerken voor. Je staat in voor de verkoop en je geeft advies bij de plantenkeuze, over de aanplant en het beheer van het plantgoed.
Je klanten zijn werkzaam in de professionele groensector: tuinaannemers, tuinarchitecten, steden en gemeenten, ook particulieren sta je te woord met plantadvies en help je bij hun plantenkeuze. Je volgt de klanten en prospecten op in een eigen CRM systeem. We verwachten van jou een goede samenwerking en informatie-uitwisseling binnen het bestaande team.
Naast deze taken zorg je ook voor de opmaak van offertes, aanmaken van bestelbonnen, opvolging en afhandeling van bestellingen, facturatie en natuurlijk het telefonisch en persoonlijk contact met de klanten.


Verwacht:

Je behaalde bij voorkeur een diploma in de groensector, of kan gelijkwaardigheid door ervaring aantonen. Je hebt goede bomen- en plantenkennis en/of bent bereid jezelf hierin continu bij te scholen. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en commercieel inzicht. Je hebt voldoende PC ervaring om je dossiers op te volgen of om offertes op te stellen. Je hebt een goede kennis van het Nederlands, Frans en Engels of bent bereid jezelf hierin bij te scholen. Je kan flexibel, zelfstandig en klantgericht werken. Uiteraard heb je een passie voor de groensector. Je bent een administratieve duizendpoot en zeer stressbestendig.


Aanbod:

Er wordt je een zeer zelfstandige en uitdagende voltijdse vaste job met een contract van onbepaalde duur aangeboden. Je kan rekenen op een goed motiverend salaris volgens competentieniveau en ervaring, alsook extralegale voordelen in lijn met de functie (ecocheques, Gsm, ...). Een interne opleiding en begeleiding is steeds voorzien.

DEZE VACATURE WORDT EXCLUSIEF BEHANDELD DOOR YELLOW SELECTIE.

Contactpersoon: Mieke Raemaekers 016/ 67.02.26 of mieke@yellowselectie.be

  • Locatie: Begijnendijk
  • Sector: AGRO - FISHERY
  • Contactpersoon: Mieke Raemaekers
  • Telefoon: 016-67.02.26
Solliciteer nu
Delen:   Facebook LinkedIn Twitter Google

Ik wil meer weten over deze job!