Chauffeur C Distributie (m/v)

Holsbeek

Bedrijf:

Onze klant, Dranken Vercammen is een familiebedrijf waar je, al bijna 60 jaar lang, terecht kan voor een ruim assortiment aan (streek-)bieren, frisdranken, wijn en sterke drank. Zij verhuren tapinstallaties, frigo's, togen, praattafels, enz. voor de kleine tuinfeesten, maar ook voor de grotere party's. Bij Dranken Vercammen staat de service centraal. In de drankencentrale halen zij de lege bakken uit uw auto en zetten ze de volle erin. Meer info op www.drankenvercammen.be. Om hun team verder uit te bouwen zoeken ze een ervaren Chauffeur C voor distributie (m/v).


Functieprofiel:

Als Chauffeur C ben je in de eerste plaats verantwoordelijk voor je vrachtwagen en sta je, samen met een collega, in voor het transport en het leveren (laden en lossen) van dranken en verhuurde installaties aan cafe’s, verenigingen, zalen, … Indien er geen transport dadelijk nodig is kan je meehelpen in het magazijn.


Verwacht:

Je bent in het bezit van een rijbewijs C en beschikt over een vakbekwaamheid goederentransport. Je hebt ervaring in het gebruik van een heftruck (attest is wenselijk). Je beschikt over eigen vervoer. Je hebt een flexibele ingesteldheid qua werkuren. Je kan werkinstructies volgen en zelfstandig uitvoeren. Je bent een teamplayer, organisatorisch ingesteld, gemotiveerd, gedreven, accuraat en punctueel. Jouw werkgebied is vrij lokaal in de regio Vlaams-Brabant. Je bent Nederlandstalig.


Aanbod:

Ze bieden je een voltijdse- vaste job aan in een ambitieuze veelzijdige en uitdagende functie bij een familiaal bedrijf. Je staat in nauw contact met de verantwoordelijken binnen het bedrijf. Je kan rekenen op een motiverend salaris. Je verloning wordt bepaald aan de hand van je individuele prestaties en de meerwaarde die je toebrengt aan de onderneming. Interne opleiding is steeds voorzien.

DEZE VACATURE WORDT EXCLUSIEF BEHANDELD DOOR YELLOW SELECTIE.


Contactpersoon:    Mieke Raemaekers 016-67.02.26   of    mieke@yellowselectie.be

  • Locatie: Holsbeek
  • Sector: LOGISTICS - SUPPLY CHAIN
  • Contactpersoon: Mieke Raemaekers
  • Telefoon: 016-67.02.26
Solliciteer nu
Delen:   Facebook LinkedIn Twitter Google

Ik wil meer weten over deze job!