Calculator (m/v)

Tielt

Bedrijf:

Onze klant is een prefab industriebouwer met diverse vestigingen en is onderdeel van een grotere groep met aanverwante zusterbedrijven. 
Vanuit de diverse vestigingen in België vertrekken dagelijks eigen professionele bouwploegen naar verschillende werven, verspreid over België, Nederland, Groothertogdom Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. Momenteel start dit groeibedrijf de zoektocht naar een calculator. 


Functieprofiel:

Na een ruime opleidingsperiode en door je sterke interesse in de bouwsector ben je in staat om, na analyse en interpretatie van de bouwtechnische eigenschappen, een concurrentiële prijsberekening op te maken.
Je bestudeert met de verkoper of met de bouwheer de plannen en eventueel de lastenboeken en maakt op basis daarvan de offerte in het bedrijfseigen calculatiesysteem, dat jou wordt aangeleerd door je collega’s.
Je staat geregeld in voor het maken van ontwerptekeningen. Verder neem je contact op met leveranciers en onderaannemers voor prijsaanvragen en je volgt deze nauwgezet op. Je werkt in teamverband met verkoper, projectvoorbereider en projectleider. 


Verwacht:

Je genoot een hogere opleiding bouw en je bent cijfermatig aangelegd. Verder houd je ervan om de sales te ondersteunen in hun prijscalculaties waardoor je als team de projecten binnen haalt. Je bent nauwgezet in opvolging en beschikt over de nodige zelfstandigheid en je hebt reeds een eerste werkervaring in een gelijkaardige functie.


Aanbod:

Bij dit bedrijf ben je op de goede plek als je zelfstandig en betrouwbaar werkt, analytisch kunt denken, deel wil uitmaken van een groeiend en zich steeds vernieuwend bedrijf en jouw passie met een team wil delen.
Je komt terecht in een ambitieuze onderneming waar ruimte is voor initiatief en verantwoordelijkheid, een bedrijf dat je stabiliteit geeft. Je hebt veelzijdige contacten met klanten en leveranciers. Uiteraard kan je rekenen op een motiverend salaris.

Solliciteer nu
Delen:   Facebook LinkedIn Twitter Google

Ik wil meer weten over deze job!