Assistent Architect/Architect

Ieper

Bedrijf:

Onze klant is een team van architecten, ir-architecten en assistent-architecten gespecialiseerd in verscheidene projecten zoals nieuwbouwwoningen, renovaties, stoeterijen en erfgoed en industriebouw. Om kwaliteitsvol werk te leveren aan hun klanten (particulieren en ondernemers in landelijk gebied, hobbylandbouwers of landbouwers in nevenberoep, paardenhouders, landeigenaars, projectontwikkelaars,  …) zoeken zij versterking voor hun kantoor in Ieper:


Functieprofiel:

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de architect, Sales en Expert Consultants in hun klantendossiers. Meestal gaat het om projecten op boerderijen of landgebouwen waarbij er samen gezocht wordt naar een nieuwe functie (zoals toerisme of horeca, paardenhouderij, residentiële functie, opvang van ouderen of andersvaliden, …) die telkens moet afgetoetst worden aan de wetgeving Ruimtelijke Ordening en eventueel milieuwetgeving. Je ondersteunt stedenbouwkundige aanvragen waarbij volgende deeltaken door u opgenomen worden: het opmeten en uittekenen van een bestaande toestand, het uitwerken van een voorontwerp en uitvoeringstekeningen, het opmaken uitvoeringsdetails, alle bouwtechnische en administratieve aspecten van het dossier. Uiteraard omvat uw taak ook de opmaak van de meetstaat en het lastenboek, de projectcoördinatie, werfbezoeken en technische ondersteuning op de werven.


Verwacht:

Je behaalde minimaal een attest/ diploma bachelor toegepaste architectuur, interieurarchitectuur of bouwkunde hetzij een masterdiploma architectuur of bouwkunde. Ervaring is niet noodzakelijk, er wordt in team samengewerkt met een architect - assistent-architect en stedenbouwkundige. Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en dit zowel in jouw eigen projecten als in de projecten die je in team afwerkt. Initiatief wordt sterk aangemoedigd!


Aanbod:

Je start direct vast in een zeer dynamische organisatie van gedreven vakmensen waar jouw initiatief en vakmanschap zullen worden gewaardeerd. Je kan rekenen op een professionele ondersteuning en een motiverend loonpakket. Je zal hoofdzakelijk werken vanuit ons kantoor in Ieper maar indien noodzakelijk kan je ook in één van onze andere kantoren terecht. 

Solliciteer nu
Delen:   Facebook LinkedIn Twitter Google

Ik wil meer weten over deze job!