Lasser

Tessenderlo

Bedrijf:

Lakkerij Vandermaesen nv te Tessenderlo is een middelgroot bedrijf dat opgericht werd in 1970 en gespecialiseerd is in zowel het poederlakken van aluminium, staal en verzinkt staal alsook in eigen ontwikkelde afsluitingsmaterialen. Zij beschikken over de expertise en installaties om de producten, na de gepaste voorbehandeling, te voorzien van een corrosiewerende en esthetische eindlaag en dit zowel voor seriewerk als unieke stukken. Daarbuiten heeft hun expertise op vlak van afsluitingsmaterialen geleid tot de ontwikkeling van een eigen product: VDM-board. Een eigentijdse oplossing, makkelijk te plaatsen, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Om hun werkplaatsen te Tessenderlo verder te kunnen ondersteunen zoeken ze een Lasser (m/v)


Functieprofiel:

Als lasser help je mee in de afdeling van de afsluitingsmaterialen waar je instaat voor laswerken, het zagen van buizen, boren van gaten, instellen van de boormachines enz. Kleine laswerken gebeuren meestal met een halfautomaat (koper). Verder sta je in voor het oplossen van kleine mechanische storingen aan verschillende soorten machines alsook allerlei andere herstellingswerken. Ook het kleine onderhoud van heftrucks staat op je programma. Je hebt een eigen werkplaats ter beschikking in de productieruimte.


Verwacht:

Een diploma is geen vereiste voor deze vacature. Je hebt echter wel een sterke mechanische achtergrond aangevuld met kennis van algemene metaalbewerking. Je bent in het algemeen een 'handige harry'. Heb je daarnaast ook ervaring met een heftruck, dan is dit zeker een pluspunt. Ervaring met halfautomaat lassen is een vereiste. Je bent flexibel ingesteld naar werkuren en jobinhoud.Je spreekt vlot Nederlands.
Start van je werkdag kan besproken worden (om 06u00, 07u00 of 08u00) Je werkt proactief, bent een plantrekker en springt bij waar nodig. Buiten het zelfstandig kunnen werken ben je ook een heuse teamplayer die collega's weet te waarderen.


Aanbod:

Vandermaesen biedt je een vast contract in een familiale KMO met zeer weinig personeelsverloop. Je krijgt een gevarieerde functie met veel zelfstandigheid en ruimte voor eigen inbreng. Daarbuiten word je vergoed met een marktconform salaris, werk je in een vast uurrooster en kan je rekenen op 32 verlofdagen.


DEZE VACATURE WORDT EXCLUSIEF BEHANDELD DOOR YELLOW SELECTIE, ERKEND SELECTIEKANTOOR.

Contactpersoon: Mieke Raemaekers 011-933.117 of mieke@yellowselectie.be

  • Locatie: Tessenderlo
  • Sector: METAL
  • Contactpersoon: Mieke Raemaekers
  • Telefoon: 011-93.31.17
Solliciteer nu
Delen:   Facebook LinkedIn Twitter Google

Ik wil meer weten over deze job!