Falcon & Frens versterkt marktpositie Yellow Selectie

10 januari 2017

De investeringsvennootschap Falcon & Frens heeft eind 2016 alle aandelen overgenomen van de voltallige werving en selectiegroep Yellow Selectie. De overname leidt tot een kapitaalinjectie van 650.000 euro.

Yellow Selectie startte in 2008 als eenmanszaak in de regio Roeselare, maar kende een succesvolle opmars met bijkomende franchisevestigingen in Gent, Brussel, Leuven, Lier, Ieper en Hasselt. Het invullen van technische jobs in diverse sectoren (bouw, metaal, HVAC, industrie,...) is de rode draad doorheen al deze Yellow kantoren.

Naast de volledige overname van Yellow Selectie wil Falcon & Frens in de toekomst meerdere overnames van selectiekantoren realiseren, maar ook enkele start-ups (in binnen- en buitenland) uitbouwen.

De identiteit en focus van Yellow Selectie blijft geheel ongewijzigd: de specialist zijn in vaste jobs voor mensen met een technisch profiel. Het rekruteringsproces van Yellow zal in 2017 verder worden uitgebouwd met als doel het bereik van (latent) werkzoekenden te vergroten. Hiervoor worden ook nieuwe mensen aangeworven en opgeleid.