Technical Advisor security systemen (m/v)

Wilrijk

Société:

SmartSD is distributeur van oplossingen voor camerabeveiliging, toegangscontrole en inbraak- en branddetectie. SmartSD heeft meer dan 50 security professionals in dienst en vertegenwoordigt meer dan 40 A-merken. Ze bestaan inmiddels meer als 10 jaar en zijn in die tijd uitgegroeid tot de marktleider in de Benelux. Om aan deze aanhoudende groei te voldoen zijn ze op zoek naar een aantal Technical Advisors in de verschillende takken binnen de security.


Profil de fonction:

Als technical advisor bij SmartSD komt u terecht in een team van een 20 mensen met dezelfde missie: de klant bijstaan. Zo zal u technische assistentie verlenen aan installateurs per telefoon en zorgt u voor technische ondersteuning van de account managers. U traint monteurs in het gebruik van de materialen en geeft tevens projectbegeleiding op locatie indien nodig. U bent met andere woorden de expert waar collega’s en klanten op kunnen terugvallen. Zo wordt er onder andere ook van u verwacht om alle ontwikkelingen binnen de sector te volgen om bij te blijven met de nieuwste zaken.

U komt binnen uw job in aanraking met alle takken van de security sector zoals: branddetectie, toegangscontrole, inbraakbeveiliging en CCTV. Hoewel u op al deze zaken kan ingezet worden, zijn er binnen het team specialisten op elk van deze takken.


Attendu:

Om in aanmerking te komen voor een functie als technical advisor bent u een expert in een (of meer) van de beveiligingssystemen: branddetectie, toegangscontrole, inbraakbeveiliging of CCTV. Indien je ook expertise hebt opgedaan als installateur dan is dit zeker en vast een pluspunt. Dit geldt tevens voor kennis van netwerken. Verder ben je een echte teamplayer en bovenal ben je zeer service- en klantgericht. Uiteraard is een passie voor techniek nodig. Je spreekt vlot Nederlands, Engels en Frans en beschikt over een rijbewijs B.


Offre:

Smart SD biedt u een onmiddellijk vast contract in een innovatief en vooruitstrevend bedrijf. U krijgt een uitdagende en gevarieerde functie met ruimte voor initiatief en eigen inbreng. U mag rekenen op een goed salaris, volgens kennis en ervaring, aangevuld met extralegale voordelen.

  • Lieu: Wilrijk
  • Secteur: ELECTRO
  • Personne de contact: Mariska Coremans
  • Téléphone: 03 488 64 92
Envoyez votre candidature maintenant
Partager:   Facebook LinkedIn Twitter Google

Je désire avoir des informations complémentaires concernant ce job!